Què veure?


RECOMANACIONS:

1) Balada per un home mort
Sala Atrium, Barcelona, fins al 15 de novembre.
@Ressenya pendent@

Ens trobem a finals del segle XIX. Òscar Wilde és condemnat a dos anys de presó pel simple fet de ser homosexual. Wilde es convertirà en algú anònim, privat de tots els seus drets i privilegis burgesos, i aprendrà a sobreviure gràcies a l’ajuda de John, un home condemnat a mort per homicidi. John será aturmentat pel fantasma de la seva dona, presagi de la Mort que ronda als reus d’aquell patíbul. Ella estarà personificada per Salomé, protagonista de la darrera obra de Wilde abans d’entrar a la presó. Ella és la culpa i els obscurs malsons de tots els reus dins aquell lloc horrible abans de ser penjats.

Espectacle en català amb música en directe
Durada 95min sense entreacte.


2) De dol
Sala Atrium, Barcelona, fins l'1 de novembre.

El dia de l’aniversari de Hamlet/Ofèlia d’aquest any hi haurà dues absències importants, el pare i la mare. Un monòleg interior que ens portarà a recórrer la vida d’una persona que podria ser qualsevol de nosaltres. Afloraran les ferides que només recordem quan se’ns en fa una de nova. L’amor, la família, i entremig la vida que ens pensem que vivim, però sovint és ella que ens viu a nosaltres.

Un/a heroi/heroïna del S.XXI que no sap que ho és. Un/a valent/a que s’arrisca a mirar la veritat.

La proposta de direcció és que s’alternin actor i actriu, fent la funció un dia sí un dia no cada un. Els espectadors podran triar veure el monòleg de Hamlet o d’Ofelia o tots dos. Aquesta proposta pretén mostrar que la paritat i la simetria són possibles i enriquidores alhora, ja que el procés de creació es farà conjuntament i alhora amb l’actor i l’actriu.

El text DE DOL ha estat guardonat amb el XXXVII Premi de Teatre Ciutat de València, 2019.


3) Around The World (Brodas Bros)
fitxa
Teatre Joventut, Hospitalet, el 24/10 a les 20h.
@Ressenya pendent@


Around the world és el nou espectacle de la Cia. de dansa urbana Brodas Bros. Es tracta d’una aposta arriscada on els Brodas Bros ens mostren el seu recorregut internacional a través de la tecnologia. En la seva trajectòria els Brodas Bros han tingut l’oportunitat de portar el seu hip hop mediterrani per tot el món.
A Around the world es plasmen les experiències viscudes en aquests viatges mirant cap el futur, on la tecnologia pren un gran protagonisme: llums, làsers, leds, mapping... Cada passatge de les seves vivències arreu del món vindrà representada per una tècnica diferent que aportarà a l’espectador una experiència visual inoblidable.


4) Impro a Gogó
Almeria Teatre, Barcelona, fins el 25-12.
@Ressenya pendent@

Cia. Impro Barcelona

Improvisadors Improvisadors: Beatriu Castelló, Judit Martín, Jordi Soriano, Miquel Simó, Mónica Ballesteros, Sam Gutierrez, Franco Maestrini, Alejandra Jiménez-Cascón

Llums i sò Sandra De La Prada 
Sinopsi

Impro Barcelona presenta "Impro A Gogó" un espectacle 100% comèdia de jocs d'improvisació: unes funcions úniques i irrepetibles on el públic tria què vol veure en cada moment. Dues oportunitats per veure reunits els cracks de la impro de Barcelona.


5) ?Ziuq
Almeria Teatre, Barcelona, a partir del 26.09.20 dss alterns a les 22h.
@Ressenya pendent@


¿ZIUQ - EL GRAN COCNCURSO

Presentadores Jordi Merca y Oscar G. Bayona
Idea original Factoría de Cómicos

Sinopsis

¿Que es ¿ZIUQ ? La Mayor locura a la que te has enfrentado nunca.

Forma un equipo con los tuyos y atrévete a concursar. 5 equipos lucharán por ser el ganador del gran premio.

¿ZIUQ no es sólo un concurso de preguntas… Prepárate para cantar, bailar pero sobre todo para sacar lo peor de ti y conseguir putear a los otros equipos.

¿ZIUQ un concurso al más puro estilo de la TV, pero ahora en el TEATRO

Idioma Castella i català

Durada 90 min6) Els porcs també mengen verd
Teatre Tantarantana, Barcelona, fins al 25 d'octubre.
@Ressenya pendent@

La Rosa té dos fills, o dues bèsties… L’Adam és un artista fracassat. Així el titlla ella molt sovint. Massa. En Santi fa boxa i és el fort dels dos, però un sobtat accident l’ha deixat en estat vegetal. La Carol és la parella d’en Santi però estima a l’Adam. Amb l’accident d’en Santi tots quatre es veuran obligats a compartir un mateix destí, lluny de l’harmonia que avui semblen sostenir. Només és qüestió de temps: tic tac tic tac…

Una truja estirada està donant de mamar als seus garrinets. Els forts succionen amb desfici i no pensen deixar ni una gota de llet al més petit, que a poc a poc s’anirà quedant enrere. La mama veu l’escena però no mou un dit: prefereix complaure’s veient com els altres creixen ben forts per tal de seguir millorant l’espècie.