Recull de ressenyes (des del 15-2-17)notes* (des de l'1-1-15) de les obres de teatre que he vist i veuré, agrupades per anys i en ordre cronològic.
Per veure la ressenya d'un espectacle concret feu clic a "@Ressenya@" (a Twitter / Instagram) al costat de la  nota . Recordeu que no cal tenir compte per tal de veure-les, però si per comentar-les.
Us encoratjo a fer difusió i seguir-me via webTwitter i Instagram, si us agrada aquest projecte sense publicitat, ni ànim de lucre ;-)

Notícies recents:
22-6-22 -->
- Actualització la pàgina principal (pel que fa a una nova ressenya) i la secció "Què veure?".
- Inscripció gratuïta per assistir als espectacles de "plaça Creació i Museus 2022" dintre del Grec Festival --> https://inscripcions-ajuntament.barcelona.cat/index.php/379384 (Artistes i creadors de disciplines diverses i relacionats amb algunes de les fàbriques de creació de la ciutat entren en contacte amb els museus i institucions culturals de Barcelona i interactuen amb les seves instal•lacions i els seus fons en un seguit de muntatges artístics de teatre, dansa, circ, música)
1-5-22 -->
- A partir d'aquest any, afegiré foto (que vaig fer en assistir), al menys, via Twitter, de les obres que no vaig fer ressenya en el seu moment.
12-1-22 -->
- Al 2021 vaig veure 94 obres. Podeu veure les que més em van agradar, a la dreta de la pàgina web. Podeu consultar l'històric de totes les obres que he vist des de 2015 (uns 100 espectacles/any de mitjana).